hojas! šel by někdo do 4ky?
To je vůl, prej šachovej server...:-D A vůbec, dostaneš kekel i jako LumpMisak :P
da nekdo?
:-D my muzeme zakladat vice nicku? nebo " lord.Alex se vymaze ? a propo si teda taky zalozim novej :-D protoze nechci vypadat na lize jako nejvetsi zavislak:-) leda by gaborn rychle odehral 8 her :-)
Heh to nemyslíš vážne Alex :D že maš nový nick a ideš hrať odznova :D he a taký nick :D
Ale Alex, to je v pohode. Ako viem že si mal teraz dosť šnúru prehier ale tak hrávaj to ked maš na to chuť a ked chceš. Nie že maš napr malo času alebo tak, potom sa na to nesústredíš.
Lavino:to máš fuck, já už stejně nehrám dál
Heh Alex tak to potom so mnou nemôžeš zahrať :D ja som až na 23. mieste :D
nekdo na hru ?
ja bych dal ale zatim nejsem 20 vejs:) ale zkusenosti mam °_°
někdo na game? od 20 vejš
Hra? Do tří mám čas... pak až večer od šesti +/- =)
Zdravim, ma nekdo cas na hru?
Ahoj klucíí dnes mám po dlouhé době čas tak po obědě můžeme rozehrát.
Já bych si taky klíďo píďo zahrál ;) dyštak se hlašte číslo mám pořád stejný
Někdo na hru jsem na hamku tak se ozvěte..icq jsem zrušil
Mate nekdo cas na hru?
Někdo kdo chce body od Alexe, páč bud emít dva hrady proti mě, tak se hlašte:-) ale od 20 místa vejš:-)
Da si nekdo xxl mapu bez podzemi Dyby nekdo souhlasil tak mi udela fak radost v seznamu hracu mam jako kazdy jiny profil a na priblizne 64miste je i muj tam se pomoci icq nebo po tel. muzeme spojit. U toho telefoniho cisla volejte jen na O2 a staci vecinou jen tak na trikrat nejvic kratce prozvonit zavolam zpet Zatim Hoj Zdravi Wywerna alis Phoenixisnice
Nekdo na hru??