Musel jsem si to nechat napřed chvíli uležet, ale teď se mi zdá, že ten propiho návrh je docela dobrý.
Když to shrnu, tak by se tím řešil zásadní nedostatek ligy a to ten, že tu máme žebříček s pořadím podle ela, což není idální meřítko pro celou soutěž. Když jsem ty stránky dával na začátku dohromady, tak jsem ani neměl v úmyslu dělat žebříček podle ela, jde jen o to že je potřeba podle nějakého kritéria seřadit hráče do tabulky žejo. :-) Když proklikáte nadpisy spoupečků v Top 10 tabulce, tak zjistíte, že stejně tak se dá tabulka seřadit podle počtu výher atd. ELO je jen defaultní volba.
Taky bych rád viděl neaktivní hráče na dně tabulky, nahoru prostě patří ti co hrajou, ale jak to spravedlivě a zábavně udělat, to se musí ještě pořádně domyslet... Zase mi přijde jako hovadina dělat zvláštní ligu za každých 10 hráčů co tu jsou, abychom tu měli 10 lig...
Co se týče toho omílaného Davis Cupu, což je soutž dvojic, pokud se nemýlím, tak to bych do ligy nepletl a nechal bych to na zvláštní turnaj viz jak píše Hannibal. Ten mám každopádně v plánu brzo zorganizovat. ;-)
A nakonec ještě takové moje pozorování ohledně těch narážek na Tornada a možná i někoho dalšího: Ruku na srdce, kolikrát jsi hrál, propi s Tornadem před začátkem ligy? Hádám že vůbec. A kolikrát myslíš, že hrál Tornado s Corwinem? Hodněkrát... Teď když exisutje liga, tak je to pořád stejné, ale vy v tom najednou vidíte honbu za elo bodama. Nene, já z toho prostě čichám závist a nepochopení. Je jasné, že každý si vybírá soupeře nějakým způsobem podle svého, ale nevěřím, že by to někdo dělal kvůli bodům. Nevěřím, že by se komukoliv chtělo ztrácet hodiny a hodiny u hry kvůli pitomému elu, herousy prostě musí člověka bavit, aby je hrál.