No třeba u lipna se daji chaty pronajmout, ale moc toho o tom nevim a léto je ještě daleko, klidně se toho ujmi. ;-)
pokud chcete udelat sraz rad se toho ujmu. Podle toho od kud se lidi prihlasi na sraz tak se vybere misto ktere bude pro vsechny stejne daleko (myslim aby to nemel jeden za barákem a ostatní jeli 300km) neco mezi kompromis pro vsechny a ja prijedu taky. Ovšem pokud má Tomis na šumavě soukromou chatičku a někdo zařídí pípu tak ja zase zařídím suda
tak turnaj bych dal spis skupinove nebo to chce aspon 8 dvojic
já jedu na 14 do beskyd ;-)) takže by mi to nevyšlo, ale v srpnu by se mohlo něco udít :-))
Hehe ja by som sa tiež pripojil. :-) ale to by som musel prísť do ČR zo Slovenska :D
:D to vis.....ale stacil by jeden na hot seat :DDDD to by byla teprve prdel aly myslim ze by to nakonec nemuzselo dobre dopadnou takze radeji weekend bez hry :D
Takovej slunnej vikend nekde na sumave s nekolika sudy a spoustou notebooku a grilovacich klobasek bych asi taky bral. :-)
mno ja bych do toho sel ae pochybuju ze se lidem bude chtit ptz jsme kazdy z jineho koutu republiky
co udelat v cervenci sraz heroesmanu :-D ??? zapit to hrani ??? :-)
jj o.ki
to Hondzik Jj. Ked mu napr. dobyješ hlavný hrad a on sa vzda tak sa to počíta ako tvoje víťazstvo. Zvyčajne ked súper ktorý prišiel o hrad posúdi, že hrať dalej by bolo iba zbytočne mrhanie času, tak sa radšej vzdá.
*vzda
hele kdyz nekdo vda pocita se do zebricku??
Pokiaľ ti idú robiť meniskus tak je to v pohode a budeš v nemocnici tak 2-3 dni. Ja som už na operacii kolena bol 3x, ale nie len na artroskopii. Ja som si roztrhol 3 vezy zo 4 + asi aj s meniskom niečo.
Lavino:artroskopie kolena, nemělo by to bejt nic extra náročnýho snad, ale budu nějakej čas mimo nu..pak budu hrát ale, páč nikam nebudu moct tapkat
Alex a na aku operaciu to ideš??? čo ti idú robiť?
rád bych si zahrál, ALE mám čas JEN do neděle po polendi, pak operace..
Kdo nemá parťáka na turnaj? ;-)
No neviem ale možno aj hej. Lebo sa mi tak zda, že som s Monerem mal aj Imploziu takže 24 Spell power by spravilo svoje. :D
Tak teď je otázka, kterej z těch tvojich superhrdinů, by vyhrál v boji... Já bych možná vsadil na toho elementála.