Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Gorby #198624 | 30. 3. 2009 | 13:35

no mne seto teda takle 40% urcite nestava spis tech devadesat .. no rekneme dobre a co bude dyz seto proste vygerenuje debilne to mam jako hrat??

avatar Tomis #198623 | 30. 3. 2009 | 13:34

Ok, ale jestli se mi zminena situace prihodi, tak budu rozzlobeny muz :-)
U Deemera je ten scouting fikanej, protoze se tim kompenzuje pad meteoritu. Autori hry tohle dobre vyhmatli.

Gorby: Myslim ze L mapy se vytvori zkurveny stejne casto jako S a M.

avatar Gaborn #198622 | 30. 3. 2009 | 13:32

protože M bez je moc malý na pořádnou hru, a podzemí tam není kvůli tomu, aby všichni byli nahoře a měli vyrovnaný šance na úspěch, ono v podzemí to bývá těžší, a peklo s necrem tam nemjí výhodu povrchu, bez podsvětí ho nahoře nemá jen kobka ;-)) a těch 90% je blbost, já hraju Lko bez skoro pořád a je to spíš 40% že se to blbě vygeneruje ;-)) u ostatních velikostí to je podle mě horší

avatar Gorby #198621 | 30. 3. 2009 | 13:25

proc se hraje L bez podzemi prosimvas? Jako 90% L map ktery sem hral se vytvori tak dementne ze mas dva metry od hradu dalsi hrad nebo ses uzavrenej uplne jak debil..

avatar Gaborn #198620 | 30. 3. 2009 | 13:19

to Tomis:hold si budeš muset vzít tu navigaci, pokud by tato situace nastala, ale je to fakt 0.1% šance, že se to stane, je to hold hra a 1 špatná vlastnost ještě neznamená špatnýho hrdinu, co by měl povídat deemer, ten scouting se mi zdá jako nejhorší, protože vidět o kousek dál to je podle mě celkem k ničemu :-) jako někdy se to hodí, ale prostě ta schopnost se nedá využít nějak víc, tak asi tak ;-)

avatar Tomis #198619 | 30. 3. 2009 | 13:06

Tohohle druhu podvadeni bych se zrovna vubec nebal. Je jasny, ze kdyby mel nekdo nasbiranou armadu tak se to hned pozna, a bez jejiho pouziti je diplomka neskodna. Za to navigace muze zkazit hru, nevim jak ostatni, ale ja si rad hrdinu piplam a kdyz dostanu schopnost co nechci, tak si rvu vlasy. :-)

avatar Lord.Alex #198618 | 30. 3. 2009 | 12:26

Tomis:tak holt musíš brát navigaci, na nic, ale je to tak. Protoze tim, že vezmeš diplomku už zas získáš výhodu vůči soupeři třeba i tou kapitulací. Za další, můžeš dostat navigaci klidně znova, nebo udělat advanced Diplomku a už jí máš dokonce vylepšenou atd.atd.navíc tohle pak může s oblibou používat kdejakej podvodník, co se na tohle vymluví a bude sbírat jednotky, nebo aspon díky ní nebude bojovat se silnejma jednotkama, což se též hodí a pak budou leda problémy.

avatar Lord.Alex #198617 | 30. 3. 2009 | 12:23

Lavino:protože možná tak 5 procent her se na grál hraje.-)

avatar Tomis #198616 | 30. 3. 2009 | 11:04

A co kdyz dostanu na vyber mezi diplomacii a navigaci? To se na me nezlobte, ale vezmu si tu diplomacii a aspon budu mit levnejsi kapitulaci.

avatar Or1 #198615 | 30. 3. 2009 | 10:17

co kdyz se 2 z tymu nedokazou pres hamachi najit? :-)

avatar CD lavino #198614 | 30. 3. 2009 | 7:58

to : Lord Alex. No ale ano gral je len jeden. Ale ti vravim, že ked si pozeraš aj záznamy hier tak možno 5% zo všetkých niekto vykopal grál. No a naposledy čo som čítal (už neviem v ktorej hre) jeden hráč mal vraj gral pred hradom ale vôbec ho nevykopal (asi nezbieral obelisky) no a súper vraj prišiel pred jeho hrad, vykopal ho a odišiel, tak myslím si, že šanca je tam pre obydvoch.
Ale vravím a myslím si, že v turnaji ak sa odohrá 50 zápasov tak max. sa vykope 2x gral.

avatar Hannibal #198613 | 29. 3. 2009 | 22:15

A mě se nelíbí, že se nesmí hrát diplomacy i když to obaja chcou...

avatar Matian #198612 | 29. 3. 2009 | 21:56

změny ve skupinách se mi líbí:)

avatar Lord.Alex #198611 | 29. 3. 2009 | 20:32

Lavino:stejnou šanci hráči storpo nemaj, protože grál je prostě jen jeden! A když ho máš na svém území, kam k tobě soupeř má přes celou mapu, nebo se tam nedostane z nějakého důvodu, může to balit.

avatar Gaborn #198610 | 29. 3. 2009 | 20:24

tak teď je vše konečný, ten grál v pravidlech nebude přesně daný, ale půjde o domluvu, stejně jako dimenska, let, armagedon. atd., záleží na vás, jen tu diplomacii prostě hrát nebudete moci, i kdybyste oba chtěli :-)) takže tak, no a mám pro vás překvapení, sem trošku zmotal skupiny a nacpal sem tam omylem petersona místo freddyho a já si toho nevšimnul, ještě že mi freddy napsal tak rychle :-)) moc mu za to děkuji, takže se to jen posunulo od petersona po freddyho, vím, kde freddy byl v pátek při zavíračce, takže tak, no a vyřadil sem z turnaje Tomase, kterej se mi neozýval, i když byl online na icq, takže sem ho nahradil Roubajsem, který mí píše každý den, tak vím, že on hrát určitě bude :-)) tot všechny novinky o turnaji :-)) ted už se konečně můžem pustit do výběru, a potom, že na co čekat týden ;-))

avatar CD lavino #198609 | 29. 3. 2009 | 18:33

Ale však gral to je úplna samozrejmosť, že sa nan hra. Však obydvaja majú rovnakú šancu na vykopanie. No neviem ako vy ale určite na L-mape nevykopete gral v druhý týžden lebo to by muselo byť malo obeliskov aby ti jeden odhalil polovicu mapy. A ak by tak bolo tak ten obelisk bude strážiš silná jednotka. Tak sa nebojte. Ja osobne hram aj na diplomaciu lebo to má tiež každý šancu získať (okrem toho že si na začiatku vybereš napr. Adelu, Ryland,...) ale inak bez nej sa ešte da. Ale zakazať gral to je podla mna hlúposť.
A tie kúzla 4. 5. stupna čo ako proti tomu? Však ked si Fortress tak maš hrdinov čo majú resistance, a aj stronghold majú. Tak v tom nevidím problém!!!!!!!!

avatar Afroman #198608 | 29. 3. 2009 | 16:30

jj přesně tak 6 týden už máš i věž kozel lvl 5 a to barbaři mohou fakt zabalit :-(

avatar Lord.Alex #198607 | 29. 3. 2009 | 16:09

NO i v druhym týdnu se to stává..:-) ale tak má s ehrát Lko, většinou se jede min.6 týdnů a za tu dobu už se nechá pohodově zjistit kde grál je, pokud je dostupnej snadno pro jednoho hráče, může to pomalu druhej zabalit...ale tak je to o dohodě nu.

avatar Afroman #198606 | 29. 3. 2009 | 16:07

souhlasím s Tomisem to by jsme mohli rovnou zakázat kouzla 4 a 5 stupne protoze ja budu mit bud barabry nebo jestery a budu v nevyhode

avatar Tomis #198605 | 29. 3. 2009 | 14:37

Gral je v pohode podle me. Hezky zpestruje hru a sance ze by ho nekdo vykopal u hradu v druhym tydnu je minimalni.