nemám rád tyhle penězma zničené sporty jako je fotbal, hokej, golf, tenis atd. co třeba tu napsat kdo je v současnosti největším borecm K1? http://www.youtube.com/watch?v=fgrC8XfrL18
nad Českou republikou :D A hralo sa v CZ. Česká republika : Slovenko 1 : 2 Hehe
Jooooooo bezva!!!!
Hurá!!! P.S: S kym? :D
FUTBAL : Slováci vyhrali !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
jj taky to nechápu ale i lamy mají své dny
Ne, Kekel je lama, ale s Afrem ma skore 13:3 :)) A teda, že si lidi v mé skupině nemyslí, že nekro jsou silní, za to nemůžu :)
já si myslím že on je rozváže, ale uvidíme:)
nevím co řešíte, on bude postaven před to, že musí, ostatní jen můžeme uspět, tak asi tak, on bude pod tlakem, což může kekelovi svázat kostry :-))
nene tohle je karma (osud) ..... tak je to myšleno a ty ani system s tím nic nenaděláte :-)
Tak Kekel za to nemůže ... to ten systém
již na začátku bylo řečeno že silní hráči dostanou slabé hrady a slabší hráči silné hrady tak to že má Kekel Necro (podle mě na elku druhy nejsilnejsi hrad) dokazuje to že Kekel nepatří mezi nejlepší hráče a bude tím pádem i ochuzen o tu čest zahrát si s některým ze slabších hradů.
Chudáčku:-))
No jo no, když na mě zbyly, co nadělám?:( :o)))
Gorby:jistěžě top three.-)) co bys chtěl po ránu:-) (ano po ránu pro mě:-) ) kekele ty hraješ s kostrama turnaj? .-)
To zní jako že bys mohl pozřít soupeřovo duši. :D
Nene, budeš trpět s peklem! Jako já s nekrama...muhehehe :-D
jinak co takhle kdyz ja dostanu peklo na turnaj a budu mit první hru například proti barbarům a když vyhraju tak si v další hře mohu vybrat bud peklo a nebo barbary jako to je v závodních hrách postupně si odemikat lokace hradů :-)
nemnelo to byt top three nahodou? xD
:-))))))))))) tak to jsou perly, dnešní top free 3.Ať žije revoluce!:-D (by Kekel) 2.y se potis u kazde hry jak nevim kdo a mas nevim jaky bobky (by Gorby) 1.Jsi šašek s rolničkou :-) (by Afro) Kekelíku, v turnaji si zopakujem masokostní moučku co dělaj archandělé.-) kdybys byl věřící, tak tě ušetřej, ale ty si antichrist a pak se divíš:-)