Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Lord.Alex #198684 | 3. 4. 2009 | 2:15

Hannibal:Bestu taky nikdo nechce a Besta půjde v létě zas pěkně pryč, jako ABrahám o tom nikdo moc nepochybuje.
Tavares odehrál za nás pěkné zápasy a na svém postu byl nejlepší v lize.
Já miluju klub, ale LOGICKY, zcela logicky musim milovat i hráče ne...pokdu to neni debil, jako Besta, nebo dřív Abrahám nebo DOstálek s Bejblem.

avatar Hannibal #198683 | 2. 4. 2009 | 22:21

Lord.Alex: Třeba ten zkurvenec Besta může řikat co chce, ale stejně by šel hned...
Černoši, co tam za vás čutají asi taky moc slávistickýho srdíčka mít nebudou...
Já sem se už dávno naučil, že milovat hráče nemá smysl, miluju jen ten klub-Zbrojovečku.

Afroman: Není problém na zápase lemtat kofolu. Když je na mě řada a řídim, nic jinýho mě ani nezbyde... Ale to si piš, že největší euforie vznikne po 4 pívech...

avatar Lord.Alex #198682 | 2. 4. 2009 | 22:04

bejt druhej je hezký:-) My Slávisti sme to museli trpět dost dlouho:)

avatar Or1 #198681 | 2. 4. 2009 | 20:12

:-D uz vidim jak si afro v 17 na zavodech za stredni otevrel na draze pivko a rekl " seru na to " a byl az druhej :-D :-D

avatar Lord.Alex #198680 | 2. 4. 2009 | 19:53

Načínám Plzen:-)

avatar Afroman #198679 | 2. 4. 2009 | 19:31

jj já to znám já dříve hodně sportoval. Řecko římský zápas 6 let, kod koulí (v 17 letech za střední školu na okrese 2 místo), kulturistika 5 let a občas právě nohec a řeknu vám že po kterem koliv sportu to pivko bylo nádhera až sem ted dostal na nej chut :-)))

avatar Lord.Alex #198678 | 2. 4. 2009 | 19:30

Kekel:Standu Vlčka chtěli do Sraldy za dvojnásobnej plat a NESEL. Steven Gerrard v Liverpoolu (mém dalším oblíbeném klubu) nešel nikdy za "lepšim" Kaka zustal v AC ikdyž mohl do City za nej.plat. neni to tak. A nakrásně ikdyby, nemužeš se divit, je to job, ale slávisti by do Sparty prostě nešli!!! teda ti praví ne.. a těch je tam většina.

avatar CD lavino #198677 | 2. 4. 2009 | 19:04

Hehe, niečo tam písal Afro , o tých ľudoch čo iba sedia za telkou a pozerajú na futbal a popíjajú pivko. No poviem ti že ja hravam Basketbal (no už asi nebudem môcť) hraval som dokým som mohol, dokonca normalne za Žilinu, 1. liga, ale potom asi pred rokom a pol som si roztrhol 3 väzy zo štyroch v kolene takže 3 operacie kolena za mnou, a ešte teraz s tým chodím na kontroly, ale vždy by som si radšej išiel zabehať a zahrať ako pozerať v telke.

A po tej hre to pivko vždy ale vždy chutí lepšie. :-P

avatar KekelZpekel #198676 | 2. 4. 2009 | 18:18

No, k tomu fotbalu...
Alex: "Příslušnost ke klubu je mnohem upřímnější a poctivá." - tak to vidí podle mě jen fandové, hráčovi zamáváš před nosem prachama a zítra už bude oblíkat dres Sparty :)

Hannibal: no ty vole...k tomu nemám slov :)

Jinak víceméně souhlasím s Afromanem.

Mimochodem, když už se bavíme o hrách a penězích, nechcete mi někdo dělat sponzora v nadcházejícím turnaji?:-D

avatar Or1 #198675 | 2. 4. 2009 | 14:50

"TJ Chvojkovice Brod - zřejmě dobrej oddíl"

avatar Afroman #198674 | 2. 4. 2009 | 14:43

přesně tak jak píše Ori je to o prachách a jedinci jako hanibal s tím akorat omlouvaji svou závislost na alkoholu :-) hráči dneska ve slavii mohou hrat zitra ve sparte a naopak jdete s tím nekam takove kecy sami tomu nemuzete verit a pokud jo tak silne pochybuju o vasem IQ

avatar Tomis #198673 | 2. 4. 2009 | 14:42

Myslim že většina. :-)
Ale jinak to fandění velkým klubům asi nikdy nepochopím... žiju v jiném světě, ale je to každého věc.

avatar Or1 #198672 | 2. 4. 2009 | 14:39

fotbal atd. jsou hry kde vyhrava pouze bohatsi klub ... nezalezi na tom jak se klub jmenuje ale kolik ma penez proto mam rad sporty individualni :-) neni to tolik o tom kdo ma kolik penez ... kolik fotbalistu by hralo zadarmo?

avatar Lord.Alex #198671 | 2. 4. 2009 | 13:47

Afroman:davová psychoza je to možná co se týká národáku. sračky typu kdo neskáče neni čech a bla bla bla. To je faleš. Já národáku dávno nefandim, už cca 10 let, já fandim SLAVII a každej další si může políbit anál a hrát jak chce, nebudu fandit národáku, když nejsem vlastenec a nemám rád ty hráče tam a mám fandit spartanům a ostravákům jen kvůli tomu, že maj jinej dres? Hovadina. Příslušnost ke klubu je mnohem upřímnější a poctivá. A jinak fotbal je nejlepší hra na světě!!! A že sázim hooodně, ale miluju to. Kdyby tě měli srát prachy ve sportu, měli by tě srát prachy už všude, nemohl bys ani hrát heroes vlastně, páč je to čistě komerční produkt že....:-)

avatar Hannibal #198670 | 2. 4. 2009 | 13:46

Kobka by neměla existovat. Nebo bych ju měl mít já!
Jinak fotbal je náplň mojeho života, nedovedu si představit, že hraje zbrojovka a já tam nejedu. Prostě i když to je nechutně prolezlý prachama, pořád to budu prožívat jako součást svojej duše!
No a co, že má moja přítelkyně dvacetiny? Zbrojovka hraje na Kladně a já tam přece nemůžu chybět kurva!
PS: včera sem se po té ostudě musel strašně moc vožrat a ještě teď mám v sobě dost promile... Ale nemohli sme vás pořád porážet...

avatar Afroman #198669 | 2. 4. 2009 | 13:01

K1 super Vale-tudo uz horsi ale taky dobre ale oba dva s nemohou rovnat s Kobkou kde sou Minotauři ty by jim nasekali prdel všem :-))

avatar Or1 #198668 | 2. 4. 2009 | 12:10

a co si myslite o vale-tudu? neprijde vam to prehnane? :-D jinak k1- me se libi Buakaw to je typek :-) :-D a nejlepsi ksichty hazi Silva :-D :-D :-D na tom se vzdycky desne plavim

avatar Afroman #198667 | 2. 4. 2009 | 11:51

jj jak říká Tomis je to davová psychoza ovlivnena sazenim a tim hele je fotbal deme na pivko jenze driv jak jsem taky chodil na fotbalek salovej a nebo nohec tak jsme pivko dali, po hre. Lepe chutnalo ale ostatni to berou jako ze se na to koukaji a pivko jim chutna taky tak je to uz proste v lidech navic ty chytre reci jak to hrajes co delas by jsem vzdy toho kecalka (co neprebehne ani hriste) chtel videt ufuneneho jak tam hodinu beha
:-)
Jinak Fedor je taky muj favorit libi se me na nem ze je dobrej zapasnik i boxer a dokaze si na kazdeho najit techniku na zapasnika box na boxera zapas

avatar Tomis #198666 | 2. 4. 2009 | 9:34

Přesně tak, Afro. Fotbal hrajou na světě miliony lidí včetně mě, a nechápu, proč bych měl být na větvi z výsledku nějaké 11-členné partičky kterou vůbec neznám... je to jen davová psychóza :-)

avatar KekelZpekel #198665 | 2. 4. 2009 | 8:41

Takový bezduchý mlácení... to je moje :-D Nejradši mám asi Crocopa, ale největším borcem je bezpochyby Fedor :)