http://www.heroes3.cz/games/img/screenshots/132.jpg Co je to za obrázky? Nechápu...
Tak nejlepší je, když jdou proti sobě:-)
jj takže nakonec dospějeme po 500 hrách k závěru že Soutok a Nekropolis jsou nejslabší dva hrady. (to že za ně nikdo nehraje je ale tím že ja když si chci vzít jeden či druhej, tak mě protihráč napíše - si děláš prdel NE! )
Jasný a soutok daleko za tvrzí!:o)
Gaborne, nemůžeš veřjně plácat takový nesmysly, dyť to tu čtou i děti a ještě to budou brát vážně :D
jakej úlet, však s baštou sou to nejlepší hrady ne :-)) musíte se s tím smířit :-)) tvrz forever :-))
jj přesně tak :-) a je to jako s randomem kde ja mam štěstí na mapu v 58 případech a jen v 11 případech je to fe :-))) tak tohle není to důkaz že je Tvrz nejlepší ale ti hráči co s ní vyhrávají :-)
phoenixins :-D XL s podzemim by hral jen blazen proti nekru ... ja si ted dal singla jen for fun proti pc a ukoncil jsem hru s 6000 lichy :-D takze to asi nikdo neda s normalnim narustem :-D
Nezalezi na hradu, ale na hraci... mne by nevadilo hrat na XL proti nekru :-P Zato pan Ph. me docela desi svym projevem, takze jit do toho zrovna s nim bych se asi bal. :-D
Lidi co blbnete? Tvrz nejúspěšnější město? Co to je?
Tak vzdycky kdyz obcas kouknu do diskuze tak mne to pobavi:) : jak je co spravedlivy a co treba zakazat apodobne.....jen z toho vidim ze v tehle hre este moc lidi nepochopilo o cem to cele je......:)
Hláška večera :-) je ti 2 giga ramek málo? dyť jsi říkal že máš 512 ... no však mám 2 :-D
A o čem? :D
Mne to taky prijde jako ulet... asi nejakej bug :D Tvrz je tak spatna ze si ji berou jen ti nejlepsi hraci proti tem nejhorsim :D
Jasně že jsou. Na to jak málo jsou oblíbení, dost často se s nima vyhrává :-)
Je to fuk ( 6 se hodí, jen kdybys namíchal armádu z několik hradů apod., tak abys to tím korigoval )
jo
takze je jedno jestli mam 3 nebo 6 ?
S tím štěstím a morálkou je to někde v manuálu ( četl jsem to tam... ) - jestli máš originálku, tak to tam někde je minimálně v PDFku.
Jj, 3 je maximum.