Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Afroman #198764 | 19. 4. 2009 | 14:54

Tak tak ja jsem začal hrát po 2 letech a byl jsem ze začátku v první dvacítce až jsem se konečně probojoval na 1. místo a to jen díky motivaci tehle ligi. Co se týká turnaje taky jsem Gabornovi říkal že pauza nic neřeší a dal by jsem kontumaci nemylosrdně všem. Jako Kuba37 mame rozehrano a vzhledem k tomu ze me psal ze tu je denne od 20:00 a ja diky stavbe taky ale i presto 14 dni me neodepsal na ICQ a dorafi ani nemluve

avatar Lord.Alex #198763 | 19. 4. 2009 | 13:37

Tomis:souhlas!
Co se žebříčku týká, znám Propiho výtky a ty asi taky...

avatar Tomis #198762 | 19. 4. 2009 | 13:03

Tak že je Gaborn nervák, to ví každej kdo s ním odehrál pár her. Ale u toho turnaje mě to mrzí dvojnásob, protože tenhle problém - že lidi nebudou hrát - jsem viděl od začátku (a nejen já) a Gaborn i přes varování nedělal opatření. To jsou holt zkušenosti - turnaje takhle probíhaly pokaždé, a asi to tak i bude do budoucna.

Gaborne, jestli už to nechceš organizovat, tak by možná bylo nejlepší abych se toho ujal a dodělal to, je škoda turnaj vyhodit do koše v půlce a přestávka podle mě neřeší vůbec nic.

propi: Já ti rozumim jak to myslíš, ale musíš uznat že tenhle systém má i výhody, například kolik se tu objevilo nových hráčů. Myslim že bez žebříčku by to nikoho nemotivovalo aby dělal záznamy. Ale jsem připraven přijmout nějaké to know-how :-)

avatar Lord.Alex #198761 | 19. 4. 2009 | 12:30

Já bych taky řekl, že je to v lidech a někdo to holt bere jinak než jako zábavu..:-)

Statistiky se ukazují zde dobře, to bych nechal..jen možná pořadí občas neodpovídá, ono 5 hranolků za 100 bodů je snažší, než dostat 100 bodů na hráči z top 10 atd:-)

avatar Matian #198760 | 19. 4. 2009 | 11:37

já bych neřekl že je to v systému ligy, ale v lidech...

avatar Afroman #198759 | 19. 4. 2009 | 9:49

Hehe, ,mě se líbí ta část jak si sám sobě říkáš MÁM PRAVDU :-)))))

Jinak na tom že ti napráskám po každé kdy spolu budeme hrát nezmění nic tahle liga a ty se stejně naštveš. ;-)

Tahle liga jen ukazuje statistiky

avatar propitak #198758 | 19. 4. 2009 | 9:10

heh vážení, jak píšu každému a mam pravdu, tahle stránka, resp. systém soutěží štve lidi proti sobě (nevědomky)

Tomis zruš tabulky, zruš turnaje a vše ať se vrátí na přátelskou úroveň (klidně nechat záznamy o hrách a dál dělat, ale žádné tabulky, žádné soutěžení)

aby to bylo zábavné, přátelské a soutěžní, to promiň, ale to sme teda ještě nevymysleli a ještě dlouho nevymyslíme (leda to know-how někde ukrást)

avatar Lord.Alex #198757 | 18. 4. 2009 | 22:01

Souhlas s Matianem. Tohle je prostě udělaný na truc, gaborna nasralo něco uplně jinýho...a ted jak děcko brečí na všechno kolem.
Aspon to teda nejen na mě tak působí...

avatar Matian #198756 | 18. 4. 2009 | 21:48

No Gaborne: já sice nevím co přesně máš za problém, ale co se týče turnaje mi nepříjde rozumný, udělat přestávku, jelikož kdo má třeba teď čas něco odehrát nebude ho mít po té přestávce - nechal bych to běžet a lidi to snad odehrají, jen jim dej víc času, at se klidně první kolo hraje 2 měsíce, však je to fuk, ale aspon se odehraje - a kdo není schopnej se za 2 měsíce dohodnout na 3 zápasech tomu bych dal prostě kontumační prohru. Rozhodně bych se nenavážel do všech kolem, dokážu pochopit že někoho prostě herouse přestali bavít a nebo prostě ted momentálně nemají čas hrát, nechal bych ten turnej běžet - a udělal bych třeba den D do kterého by se mělo odehrát první kolo a pak řešit kontumace, vím že jsi tomu obětoval hodně času, já osobně si toho vážím, páč bez lidí co se snaží by se nic nikam neposunulo, ale zkus to jestě zvážit než hodíš "flintu do žita"

avatar Gaborn #198755 | 18. 4. 2009 | 21:19

Když se vám to nelíbí, tak si to dodělejte sami. Jako poslední dobou mi hodně lidí heroese tak znechutilo, že to ani není možný.
Už sem kolikrát hrál hru dlouho a nakonec z toho nebylo vůbec nic, tak proč se vůbec o něco snažím. já se snažil co to šlo.
Ty kontumace sem chtěl udělat, jenže když mi ted napíše asi jen 5 lidí, že má čas, tak z 32 to je sakra málo.
To ten turnaj by stál za starou belu, i když to stojí i ted.
Prostě nikdo ten turnaj nechtěl podle mě, tak to tak dopadlo. Hold příště radši nic dělat nebudu, protože to fakt nemá cenu, když lidi se nesnaží.
Já sem tomu obětoval spoustu času, přemlouvání, domlouvání atd. ale jak sem psal nahoře, prostě komunita heroese je mizivá.
Což je pro mě zklamání, když sem našel ligu, tak sem byl štastnej.
Ale teď je mi z toho smutno, jak to tady chodí.

Gaborn val Orden

avatar Matian #198754 | 18. 4. 2009 | 20:43

Mě se taky nelíbí přestávka v Turnaji! - je pravda že to hraje málo lidí, ale když to se to uzvaře tak se pak podle mě nedohraje nikdy!!

avatar Tomis #198753 | 18. 4. 2009 | 14:08

Kdyz ja na hrani moc nejsem posledni dobou... ja spis ty moudra. :D

Gaborne, co to ma znamenat, ta letni prestavka v turnaji? :D Neuniklo mi neco? Nebo ses proste zhroutil a kasles na to?

avatar Lord.Alex #198752 | 17. 4. 2009 | 20:03

ááááá pán se vrátil z rambodílny a už tu háže výzvy, jak je napumpovanej:-))))

avatar KekelZpekel #198751 | 17. 4. 2009 | 19:53

Hele Tomis, přestaň tady házet moudra...a koukej se mnou zahrát, když ti píšu!:o))))

avatar Tomis #198750 | 15. 4. 2009 | 23:39

Nechci tu sazet nejaky moudra, ale celej zivot je boj s casem :-) Chvili volna si kazdej vzdycky najde. Ja taky skoro nehraju (kdyz vezmu v uvahu, ze mi pise nekolik lidi denne a je neustale jen odmitam) ale kdyz se chvilka najde a mam chut, tak si dam :-)

avatar CD lavino #198749 | 15. 4. 2009 | 23:06

Vidím, že Haklbery je na tom rovnako ako ja. No však nejako to už hádam dobojeme. No ja tiež čas navyše moc nebudem mať, ale ked sa nájde tak to venujem heroesu.

avatar Haklbery #198748 | 15. 4. 2009 | 19:46

Ahoj, nějak teď nemám čas. Tím se omlovám za neodehráte hry v turnaji. Je mi to líto, ale mám maturitu na krku. Snad o výkendu si udělám čas, kdyby ne tak mě z turnaje vyřaĎte a ještě jednou sory.

avatar CD lavino #198747 | 15. 4. 2009 | 15:14

Tomis : jj zase :D no čo už treba to dorobiť a bude pokoj a potom už len ten heroes a baby :-P

avatar Tomis #198746 | 15. 4. 2009 | 11:16

Nebojte, uklid uz se blizi. ;)
lavino: To uz zase bude zkouskove? Sakrat ten rok ale leti :D Tak si to vsechno dodelej a pak se ozvi :)

avatar Tornádo #198745 | 15. 4. 2009 | 9:39

No stále se čeká na předělání aktivity v tabulce. Je je pravda, že spousta lidí se jen regne a pak nic, ale tak tomu bylo již na starém webu :(