Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar freedom #198848 | 16. 5. 2009 | 21:32

porazil ho,zmrda.

avatar freedom #198847 | 16. 5. 2009 | 21:31

byla to hra tvrdá,

avatar freedom #198846 | 16. 5. 2009 | 21:31

navazani na basnicku:

avatar Vik #198845 | 18. 5. 2009 | 13:16

Já si myslim, že by jste ji měli nechat být a rozehrát novou odvetku... toť můj názor =)

avatar KekelZpekel #198844 | 18. 5. 2009 | 13:16

Tak ať si to zapíše jako výhru na Sku a v prvním týdnu - to bude za polovic ELA :)

avatar Or1 #198843 | 18. 5. 2009 | 13:16

dobrej napad :-) dik

avatar Or1 #198842 | 18. 5. 2009 | 13:21

jsem rad ze sou tu i hraci kterym nevadi ferove jednani :-)

to Vik : body si urco zaslouzil ... to by bylo nefer mu nic nedat se nedela

avatar Vik #198841 | 18. 5. 2009 | 13:17

Taky možnost =)

avatar Tomis #198838 | 19. 5. 2009 | 17:24

Z tveho podani informaci muze byt problem naprosto v cemkoliv. :-)

Zkus to s vice ruznymi hraci, testuj hamachi, zkus otestovat hamachi na prenos jinych dat, zkus se pripojit z vedlejsiho pokoje, pripadne z vedlejsiho domu, zkontroluj kompatibilitu herousu...

avatar Lord.Alex #198836 | 18. 5. 2009 | 13:31

jak je to možné? .-) heh. jinak ty rozehraný mám tři, všechny tak nějak před koncem...snad se tohle nerozmůže

avatar Lord.Alex #198835 | 18. 5. 2009 | 13:30

No stejně sem nic nedostal jak tak koukám, magic.-)

avatar Tomis #198834 | 20. 5. 2009 | 21:18

Ne ze bych s cracky mel nejake velke zkusenosti, ale jiste vim, ze kdyz jsou s nimi problemy, tak se to da vyresit koupi originalni hry :-)

Diesel: Stejna rada jako pro KoTyho: Napred zkus ruznyma pokusama zjistit, v cem je problem - Hamachi / pripojeni(nestabilni
, oskliva ip...) / Heroes(kompatibilita)

avatar Phoenixisnc #198832 | 22. 5. 2009 | 22:34

ty vogo tak takle dlouha hra to me docela rozbilo vsechno co sem chtel udelat sem krapet vyvedenej z miry jo a hry budu schopnej tak nejdriv v devet hod.ta hra trvala snad skoro pet hodin a nahrali sme tak plus minus pet mesicu. to slo. horsi je ze sem to zase projel no ale vzdyt chybama nebo prohrama se clovek uci ze.Sem mel 27 level hrdiny 24 kouzelna a skoro sedumset posileneich koster pri obrane 20 no a steine sem to prosral.no ostatnim preji vic stesti azaim
wywernmonarch alias phoenixisnice

avatar Tomis #198831 | 4. 5. 2009 | 13:57

Co se tyce toho skupinoveho systemu tak prece jen na tom neco je... muzu slibit ze o tom budu premyslet po vecerech :-) A pak se uvidi... Pokud ma nekdo nejake dalsi poznatky tak sem s nima.

Gaborna uz nechte na pokoji, je to dobrej kluk, ale zname svoje lidi, ne? :-D

avatar KekelZpekel #198830 | 4. 5. 2009 | 10:52

No já spíš nechápu, proč hrát mimo ligu - když je to tak strašně nefér, že to nechcete hrát do ligy, tak to není třeba hrát vůbec ne? Nebo to nechcete hrát do ligy, protože se vám zdá, že by ta mapa nemusela být na vaši straně? Zatím jsem neměl problém uznat jedinou hru... ( ikdyž, teď s Afrem, jsem měl chuť se leftnout, když v cestě byli Bordery a já tam k nim neměl klíčníky, naštěstí sem to zmákl magií :) ) A o změně pravidel souhlasím s Afrem...:) Tak jak to je, je to fajn. Věřím, že míchání "elity" s "nováčkama" je postupně čímdál lepší a začínají hrát všeci se všema, což znamená, že ELO bude mít větší vypovídající hodnotu.

avatar Afroman #198829 | 4. 5. 2009 | 7:25

Gaborne ty jsi fakt chcípák to ty jsi začal s tím že ta mapa kdysi dávno v pravěku ser bude hrát minmo ligu a ja s tim souhlasil a ty sji potom litoval. Takže pro dobrotu na žebrotu a jediné co tu někoho nasere jsou lidi jako ty!!! Třeba s Bohem nebo propim atd. neni problem si zahrat hru mimo ligu a nikdy nevycitaji proc ty ano??? jo a raději tu už nic nepiš ohledně změn systému všichni víme jak dopadl turnaj :-D

avatar Lord.Alex #198828 | 3. 5. 2009 | 0:24

JJ tak tak, když mám pocit, že stejně nemám šanci vyhrát a jen čekám na smrt, tak mě to nebaví - proč hrát hru co je jasně daná? nebo s emi něco nepovede, nelíbí s emi mapa atd.ale prostě potvrdim výhru soupeři a nevidim v tom problém:-) nehádám se o tom:-)
je to totiž jen můj problém.
Jinak systém bodů by třeba lépe šel, ale sám envim jak přesně.)

avatar kaZ #198827 | 2. 5. 2009 | 23:02

rek bych ze stim nikdy nic neudelas tak to proste je v kazdem zebricku...a na promychani je prece turnaj a to co jsi tu popsal je vlastne turnaj...
př. hektor, hraje vsechny zapasy jen semnou... proc ne? Na tom prece nic neni ze my se sejdem jdem spolu na teamspeak a zahrajem si jen tak pro srandu :) Ze se to pak zapise sem to je jen proto aby bylo o co hrat...

avatar Or1 #198826 | 2. 5. 2009 | 22:49

gaborne gaborne :-) stves me alespon jsi to mohl dohrat..

avatar Tomis #198825 | 2. 5. 2009 | 21:12

Takze zaprve bych rekl, ze tady musime rozlisit 2 nezavisle problemy:

1. Ze nekteri hraci hrajou mezi sebou v takovych pseudoskupinkach kamaradu, takze se ELO nemuze poradne promichat a neni pak objektivni, viz treba hrani se slabsima hracema.

2. Ze nekteri hraci jsou ctizadostivejsi nez druzi a snazi se byt v zebricku vys i na ukor fair play.

ad 1) Tohle by se mozna dalo zaridit nejakym takovym systemem po skupinach, ale musi se to napred dobre promyslet, abych se nedelal s nejakym systemem, kterej se pak hned zas nekomu nebude libit.

ad 2) S tim proste nic nenadelas a takhle to bude vzdycky, jediny reseni je podle me to tolerovat, nevim jak pro ostatni, ale sranda pri hre je pro me dulezitejsi nez pozice v zebricku. Jak uz tu bylo receno - hraje se pro zabavu, a ze je Alex hroznej vzdavac - budiz, je to jeho styl a proc hrat dal hru kdyz uz te nebavi, to nema cenu tak to vzda no, na tom neni nic spatnyho. :-)