Lavino: Řekl bych, že se Afro dohodl z Byncem na dohrávce... Není třeba se vzrušovat :o) Jestli nedostane od Bynce, velmi brzo dostane ode mě :P :o))
KDE ZMIZOL TEN ZAZNAM O HRE KDE AFROMAN PREHRAL???? NEPOTVRDIL SA A ZMIZOL! SOM ZVEDAVY NA VYSVETLENIE.
JJ hned sem to taky říkal že ani Dan neví kam má psát a začne řešit spor na výzvách celej Harris no comment
Jsem trochu uklidil diskuzi - sraz je ve srazu, Afro s Danem ve sporech ;-D
Čau prosím kdo byl někdy v Kutné hoře aby mi vyplnil dotazník! Kdo nebyl tak at nevyplńuje ale nejlépe ho pošle někomu koho zná a kdo v Kutné Hoře byl. Díky moc. Dotazník najdete zde: http://fs12.formsite.com/matian/form462598462/index.html
Juhůůů, zdolal jsem dvoutisícovku! Díky Afro!:o)
Co je s turnajem? To jako už se ani nesnažíte dohrát? A taky termín vypršel!
Gaborn rezignoval a dal na odehrani 2 mesice, je to v historii novinek. :-)
No s tou cestinou jeste. Screeny u odehranych her byly vsechny cesky :D. Ja mam asi 3 roky starou complete version a celou v anglictine a cist v odehranych hrach Soutok a podobne je docela nezvyk :D
Jako zacnu hrat taky,ale az tak za dva tydny po maturite,nazhavim prsty a znalosti o heroesech :)
ja jen ze sem vyhral.nad nejakym ivanem a vzdal to!mam to i vyfocene a velice rikal ze to chce na STRANKY..tak co mam delat?????dik za radu
Jdi do sekce zaznamy her, tam vypln informace o hre do formulare, zmackni tlacitko odeslat a je to.
PROSIM VAS NEPISTE MI ANI NA ICQ ANI NA HAMACHI!!! HEROES HRAT NEBUDEM!!! DIKI ZA POCHOPENIE!!!
A to se prostě nedělá..
Porazil Or1 Kekela,
deti nako se tu nehybe diskuse :-) takze jdeme skladat basnicku .... kazdy jeden rym :-) :-D :-D
Ku*va pi*a, Afromane, 2 body!!!:-D Kde je nějakej ten Topinka nebo Hranolek?!:-D
Kekel:hrajou s Tornadem:-))))
mam dilema ... pred mesicem +/- jsem rozehral hru s alexem.. po hodine mi napsal ze si musi na 20 odskocit a prisel asi za 4 hodiny :-D a az ted mi pise o dohrani.. tu hru mam na 90 % prohranou .. ale ted ta zapletka .. resim otazku jak se mam zachovat... v tu dobu jsem mel elo okolo 1630 ted mam 1750 to mu mam dat o tolik bodu vic ? prijde mi to nefer .. uz jen z duvodu ze neprisel v dumluvenej cas.. co vy na to?
pardon za ten vyraz jen mi to prislo na mysl nechci nikoho urazit :-)