Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Tomis #198889 | 27. 5. 2009 | 13:45

Já to taky nechápu. :-)

Před nějakou dobou se tu rozšířilo takové demagogické přesvědčení, že soutok je nejlepší hrad, který vždy vyhrává, tudíž kazí hru a bude nejlepší ho bojkotovat.

Ve skutečnosti je to samozřejmě nesmysl, protože výběr hradu je ta úplně poslední věc, která rozhoduje o výsledku hry. I když má soutok některé vlastnosti, které ostatní hrady nemají, dá se s ním normálně hrát.

Nejvíce mě tento bojkot zaráží u hráčů, kteří podle mě tyto vlastnosti soutoku ani neznají, takže se nejedná o jejich vlastní názor ale o napodobování kolegů, kteří této hře rozumějí více. :-)

Typický scénář: Lamka někde slyšela, že Fénix je nej, protože má dvojnásobný přírůstek, a že někteří top hráči soutok bojkotují, tak se do toho hned taky zapojila, aby ostatním ukázala, jak má hru v malíčku...

trocha historie:
Ještě na podzim 2008 Tato mánie neexistovala, hráči si vybírali hrad podle nálady a chutě.
Já osobně jsem si soutok na hru nikdy nebral a ostatním jsem z legrace tvrdil, že by proti mě neměli šanci :-)
Tím nechci říct, že by ostatní začali kopírovat mě, ale postupem času začali poražení soupeři soutoku svádět svoji prohru na výběr hradu (poražený egoista svede svoji prohru na cokoliv, žejo gaborne? :D) a znechucení vítězové za soutok raději přestali hrát.

Tolik smutná pohádka o diskriminaci confluxu.
Smutná proto, že je to zbytečné omezování této krásné hry.

avatar Margita #198888 | 27. 5. 2009 | 13:13

Chtěl bych se zeptat, proč maj některý hráči v profilu napsáno, že nehrajou proti Confluxu?
Je to přece součást hry, tak to nechápu.

avatar Tornádo #198887 | 27. 5. 2009 | 0:26

:DD už se mi chlubil Gaborn. Todle by byl hardcore na moje nervi - nejspíš AltF4 mezi 1-2dnem ;D

avatar Tomis #198886 | 26. 5. 2009 | 23:35

Joo, to byla hra, musim se o to podelit. :-) Vyborna 4-hra s Gabornem, Kekelem a Bohem. Za 4 hodiny jsme odehrali 10 dnu. Parada! :-) Jestli neco fakt nenavidim, tak je to kdyz mi souper neustale posila tahy a ja si ani nemuzu precist knizku nebo dojit na zachod. Sice jsme hru nedohrali, ale jinak pocit vybornej. Jen me mrzi, ze s nama nehral Tornado, protoze ten by z toho byl v sedmem nebi.

avatar Tornádo #198885 | 26. 5. 2009 | 20:11

Info a lehký návod o této super hře pro fanatiky, tak pro začátečníky ;)
http://www.cdprojekt.cz/xk/game.asp?series=6&id=559

avatar Phoenixisnc #198884 | 26. 5. 2009 | 13:07

Jo jinak hru s kimkoliv sem schopnej
akceptovat az tehdy kdyz se podiva
do meho profilu.
Ja to tak taky delam,a doporucuji vrele vsem.
A dneska compet ani za nic,mam ho trochu po
krk.Vcera l tak minimalne tri hodinky,no a
neska tak-proste cokoliv jen ne komplet

Wywerna

avatar Phoenixisnc #198883 | 26. 5. 2009 | 12:17

Zase?

avatar Vik #198882 | 25. 5. 2009 | 21:14

Tos trefil do černýho Or1 =P Já jsem taky "zvědavej", to se musí nechat, ale hru bych dal, to každopádně =)

avatar KekelZpekel #198881 | 25. 5. 2009 | 20:52

Or1: vidím, že máme stejné myšlenky :-D

avatar Hannibal #198880 | 25. 5. 2009 | 20:43

Or1: Bytost z jiné planety...

Ale někdy si spolu zahrajem chlape!

avatar Or1 #198879 | 25. 5. 2009 | 20:21

Phoenixinc " ty pojed na sraz :-D na tebe sem brutalne zveavej co ses zac :-D a nebudu jedinej :-D

avatar Phoenixisnc #198878 | 25. 5. 2009 | 15:03

ja sem pro jesli nema nikdo ze spoluhracu nic proti
takze hraje CD Cido CD lavinoa kdo by byl dalsi na to ixelko?
XL mapy skutecne hraju nejradci treb jen a pouze proti jednomu komplu
na hard difficutli mam totiz svuj osobni dojem ze prave takovahle varianta me v heroes of might and magic 2 the succession wars nobo v
prince of loyali a samozreime predevsim v tojce restoration of erathia
wogu kterej mam mimochodem fakt nejradci nejvic bavi.
Problem je v tom ze prave complete nemusim prave ze vseho nejvic.
Moje pricky..1)wog 2)erathia 3)prince of loyaltli a pak erathia v klasicke petce a hammers of fate.Patou pricku u me ma pak jednicka a
odsdola pak bohuzel slavnej complete,ctyrka a jeji datadisky a ostatni.
Ale to je zas to opakuji jen a pouze muj osobni nazor kterej v demokraticky republice snad mam pravo rict tak se zatim mejte a vypada to ze dneska budu online tak minimalne dodvou do rana takze klidas si odehraju tak 3 jakkoliv dlouhe zapasy

ZATIM Wywernmonarch alias Phoenixisnice
alias Phoenix alias Mr.dredakalias
Wywerna.

avatar Afroman #198877 | 5. 5. 2009 | 23:22

Já vím ale je tu spusta lidí co by si mohli myslet že ne :-)

avatar KekelZpekel #198876 | 5. 5. 2009 | 23:21

Dyť jo Afro, to byla prdel :o))

avatar Afroman #198875 | 5. 5. 2009 | 23:20

Hele, já se nevymlouval. Přečti si to celé dnes jsme dohrávali a já vyhrál prostě včera to nešlo a hrát sem neměl a od tedka nebudu hrát když budu vědět že nebudu mít klid takže to je vlatně dost často a bude jen vzácnost si se mnou dát hru ani mě už nepiště napíšu sám když budu moct. nebaví mě tu stále rozebírat pytloviny

avatar KekelZpekel #198874 | 5. 5. 2009 | 23:18

Hele, výmluvy, že nejde hrát/hraju špatně kvůli rodině je můj nápad! Vymysli si něco vlastního!:o)))

avatar Afroman #198873 | 5. 5. 2009 | 22:58

jo to je pravda ale ne hned vypnul sem pC cca po 15 minutach kdyz valinka usnula ale stále kašlala takl sem zase pc a zacal hrat s tebou protoze jsi me ihned sam napsal ale pak se zase vzbudila a plakala a už sem toho měl tak akorát dost mimo to já nespal celou noc ale hrát se taky nedalo sem si myslel ze jo ale neslo to proste :-(

avatar Lord.Alex #198872 | 5. 5. 2009 | 22:32

Afroman:sorry, ale pak sme hráli ještě spolu nějakou dobu hru:-) a pak si teprv šel spát..:-)

avatar CD lavino #198871 | 5. 5. 2009 | 22:00

Ok Afro, sry nechcel som ťa nejako obvinovať. Len vieš mi to prišlo take divne lebo som s ním písal. A z toho čo smi napisal som usudil že si radšej odišiel z hry aby si nemusel prehrať.

Ale asi to tak nebolo. No tak fajn. :-)

avatar Afroman #198870 | 5. 5. 2009 | 21:56

Ahoj tak to se má tak že Valinka má neštovice a jasně jsem psal že nebudu hrát že to nemá cenu a Bync mě napsal že to neva že aspon rozehrajeme. Ale fakt to nešlo tak sem mu napsal že na to kašleme a že dame někdy new a vypnul sem PC. bync ale hrál vesele dál ale proti PC :-))))

Dnes jsem se dost podivil když sem viděl výhru. Tak jsem mu hned napsal a Bync povídal že tsi myslel že to sem já :-)))) (i když ty tahy pC musel podle mě poznat já je mám delší)

Tak jsme cca 20:30 začali hrát koncem 2 týdne jsem mu Zabil Solmyra a následně mě do hry napsal že to už nemá cenu že odehraje symbolicky poár tahu a potom se Bync odpojil a záznam s ligi zmizel.

Tak nevím jestli si ten záznam mám už dát nebo ne? Stehně už moc šancí nemá.

Ale měl sem co dělat ubránit se proti Solmyrovi 5 den hry kdy mel k dispozici 2 hrady bylo dost těžké