Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Hannibal #198910 | 28. 5. 2009 | 20:45

Dungeon nejlepší hrad!
Kam se na mě hrabe hrabě Monte Christo...

avatar Tornádo #198909 | 28. 5. 2009 | 19:59

Tak a ted jsou všici v řiti ;D

avatar Afroman #198908 | 28. 5. 2009 | 19:58

Prostě si od ted beru Soutok a dokážu vyhrát s tím nejslabším hradem.

avatar Tornádo #198906 | 28. 5. 2009 | 19:22

Itak nejlepší haluz je, když se sejde 250 behemotů vs 334fénixů, vid Tomis :DDD

avatar CD lavino #198905 | 28. 5. 2009 | 12:22

Ja nehovorim o Confluxe, že sa neda poraziť.
Ale 59 Phoenixov? A ked začínajú prvý??? A ako som hovoril aj s ostatnými išiel skôr ako ja. Za 3 kola som bol dole (ale počitam aj tu ostatnú army čo mal)

avatar Tomis #198904 | 28. 5. 2009 | 12:09

lavino: Jedine, v cem s tebou muzu souhlasit, je to ze o soutoku taky vis svoje. Resp. nemuzu to vyvratit :-) Nikoho konkretniho jsem nejmenoval ani nemyslel, ty hry jsem vybral opravdu jen namatkou jako priklad za vsechny. Takze no offense O:-)

K tomu tvemu popisu dane hry: Vubec me to nepresvedcilo, ze by za Fifovo vitezstvim stala volba hradu. To ze mel lepsi skilly a kouzla s hradem nesouvisi. Samotna sila jednotek ze soutoku taky neni o nic vetsi nez jednotek z castlu.

avatar CD lavino #198903 | 28. 5. 2009 | 11:24

Diki Tomis... za ten komentár v ktorom si dal link na môj komentár v zázname hry s Fífou. Ja som bol Castle a on Conflux.

Môj koment:
"Nad Confluxom je šanca vyhrať iba pokial sa nehra dlho. Prírastok Phoenixov je fakt neskutočný. Ale aj tak gratulujem."

Poviem ti na toto jednú vec. Už neviem ako dlho sme hrali tú hru ale ak si videl čo som mal ja (môžeš si pozreť v Galerii - Hrdina Adela, je na prvom mieste - 26 level) tak som mal 28 archanielov, to som ešte na to aby som ich toľko mal vybil asi 3 konzervatoria gryfov - získal som asi 8 anjelov... No a mal som iba 28 Achranielov.
No a Fífa mal 59 Phoenixov. Dokonca vybil ešte dve utopie takže skilly mal vyššie ako ja.. však vidíš že ja som nemal žiadny poriadny artefakt.. všetky skilly iba z levelu hrdinu.... no a povedz mi ked on mal ešte Expert Taktiku... všetkých posunul do polovice.... Samozrejme začínal s Phoenixom (59 !!!) dal mi ranu do Archanielov tak z 28 mi ich ostalo asi 20 - k tomu neviem či si dal Mass Haste alebo mne Mass Slow.. ale išiel so všetkými jednotkami skôr ako ja.. číže po prvom kole mi ostalo asi 10 archanielov... strelci nemohli samozrejme strielať lebo už pri nich boli súperové jednotky.
Ak si myslíš o mne že neviem o Confluxe nič a len kopírujem názor iných hráčov tak to je blbosť (no tak určite neviem o nom toľko ako napríklad Kekel, ale nie som hrač ktorý ma odohratých 10 hier)
V komente som len vyjadril to že Conflux má fakt začiatočné podmienky dosť fajn... a ked hraš proti nemu hrozne dlho (že sa k nemu nedostaneš - môj prípad... jediný teleport k nemu viedol a ten bol na opačnej strane mapy ako ja) tak myslím si že jeho jednotky oproti iným majú navrch.

avatar KekelZpekel #198902 | 28. 5. 2009 | 11:19

S tím dodatkem Afro plně souhlasím :-D Nejlíp druhou město hned vedle a 2 exteráky na elfy... to ti ty hry pak jdou...:-D

avatar Afroman #198901 | 28. 5. 2009 | 10:49

Já nehraju za Soutok proto - protože je nejslabší.

Jelikož chci hodně vyhrávat beru si většinou Elfy :-)

avatar Tomis #198900 | 28. 5. 2009 | 10:47

Pozice jsou podle me vsechny stejny, je to proste nahoda. Mozna jsi jen mel parkrat po sobe smulu. Pochybuju, ze by nekde v kodu hry byl ekvivalent prikazu "ke kazdemu soutoku pridej 2 exteraky a 10000 zlata navic" :D

avatar Tornádo #198899 | 27. 5. 2009 | 16:22

Je to možné ... né každá mapa přeje a hlavně každý je porazielný ;)

avatar KekelZpekel #198898 | 27. 5. 2009 | 23:50

Phoenix: hrál si někdy ty vůbec za Conflux? On ti někdo někdy vrátil upgradované víle? Nebo jak si to myslel, že jim nevrací jen jednotky slabších levelů?:o)

avatar Gaborn #198897 | 28. 5. 2009 | 8:44

Tak soutok má nejvíc výhod, to je sice pravda, ale podle mě má taky hodně slabin, možná nejvíc ze všech, což ten hrad vyvažuje. Nerad bych to tu rozebíral, protože to dobře každý zná. Spíš jde o to, co napsal alex, že nejvíc rozhoduje mapa a v tom je problém. Soutok má ze všech hradů nejlepší pozice v randomech, jako každý hrad má někdy dobrou pozici, ale soutok jí má nejčastěji, v tom bych já spatřoval problém ;-) Jako hraju proti všem, ale když sem hrál proti soutoku, tak většinou měl 3 nebo 4 exteráky na střelce a to je jako masakr, když nemám exterák na elfy, oči atd. ;-) Tak radši už proti němu se mi hrát taky nechce, ne že by byl nejlepší, ale že má nejlepší pozice ;-)

avatar Lord.Alex #198896 | 28. 5. 2009 | 4:16

Podle mě je nejrozhodujicím faktorem prostě mapa, nikoli hrad. V určitém sektoru hráčů už každý může porazit každýho a s každym hradem, otázka je, jaké má oproti soupeři podmínky, ty sice nikdy nebudou vyrovnané zcela, ale pokud to neni brutální rozdíl, tak se dá hrát proti confluxu, stejně jako proti necrům atd.Ono mít expert modlitbu a pár archandělů, tak si ptáčkové z confluxu můžou zpívat na dobrou noc tak leda...

avatar Tomis #198895 | 27. 5. 2009 | 15:58

Tornado, to mi chces tvrdit, ze bez soutoku bys tu hru nevyhral? Cha cha :D

avatar Tornádo #198894 | 27. 5. 2009 | 15:55

Rychlost, houževnatost, odolnost, nárust (fénix) a síla jednotek + obchod, nej. grál, dvě nevracečky úderu a bůh ví, co ještě. Nemluvě o tom, že ty podělané ptáky už dá dohromady do druhého týdne každý ňouma :D

Jinak to, že jsem vyhrál tu game, bylo pro mě opravdu překvapení, pač Corwin na tom byl kurewsky dobře, ale požehnání a houževnatost jednotek udělá své ;)

A Tomisi...ta éra, jak říkáš, začala už někdy v roce 2006 (turnaj)

avatar Phoenixisnc #198893 | 27. 5. 2009 | 15:35

Nic proti ale mam jinej nazor.
Nevim jestli mam proti confluxu nejaky
bonus ale ten hrad mi zas tak in neprijde.
Vemte si,ze vila me pripomina zivotama jako ta najslabsi jednotka,neco jako v Homamu
dvojce peasanti.Jedina vyhoda co podle miho fak ma,ze ji nepratelske jednotky slabsich
levelu nevracej uder.A rychlost sama sebou.
Ale jinak na nic nevidim nic extra.Myslim ze
wariori skeletoni by si s nima pohrali i pri
dvojnasobne presile vil.

avatar KekelZpekel #198892 | 27. 5. 2009 | 15:13

Když Corwin řekl, že se nedá porazit, tak se nedá! Co na tom nechápeš?!:o))

avatar Tomis #198891 | 27. 5. 2009 | 14:36

Já ale přece nikdy netvrdil, že soutok není nejlepší. Naopak jsem pokud vím vůbec první člověk, který na českém internetu poukázal na všechny výhody soutoku, které sám popisuješ, viz
http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?p=7001#p7001

Co mě mrzí, je ten nesmyslný bojkot, který se podle mě rozšil víc než je zdrávo. Jak sám říkáš, nejsou neporazitelní a já bych k tomu dodal že šance v heroesech nikdy nebudu na 100% vyrované. Když zrušíš soutok, bude zase nejsilnější jiný hrad - patrně nekro nebo hrdinové s logistikou. (nemluvě o diplomacii) Ten rozdíl v síle rozhodně není tak velký, aby byl herně neúnosný, pokud už připustíme že je soutok opravdu imba.

Když jsem mluvil o hráčích, kteří tuhle módu kopírují, tak Tebe jsem zrovna určitě nemyslel. Ty jsi jeden z mála lidí, co výhody soutoku znají a umějí je využít. ;-)
Proto u Tebe ten bojkot chápu. Nesouhlasím, ale chápu.
Něco jiného jsou ale výmluvy hráčů namátkou u těchto her:
http://www.heroes3.cz/games/?game_id=260
http://www.heroes3.cz/games/?game_id=691
To fakt nevím, jestli se mám smát nebo brečet...

avatar KekelZpekel #198890 | 27. 5. 2009 | 14:11

Já budu trošku stručnější Tomis :o) Podle mě kecáš :)) Není to jen o Fénixech, ty soutok dělaj přeprasený až "v poslední v řadě". Už jen rozjezd za ně je brutálně rychlej - mají Herousa s logistikou + všechny jednotky rychlý ( no dobře, možná water a earth ne ), ale na začátku jezdíš hlavně s vílama a s air, což jsou tak vyprasený jednotky, až bych brečel ( air, 2. lvl - 25 životů, STŘELEC!!! ), takže jezdíš jak ďábel a drtivou většinu toho co potkáš sprasíš bez větších problémů ( já se 150 vílama urubal 13 hyder, v druhým týdnu, za magika ). Taky bych ještě měl vyzdvihnout to jejich armageddon kombo - kdo jinej může házet armageddon a být na to imunní se 4 jednotkama? No podle mě jsou imba, sice né neporazitelní, to určitě ne, ale prostě mají navrch ( dobře, sice né ZAS TAK MOC, ale mají ;) ).

Btw. vzpomínám si na naši úplně první hru, kdy jsme na sebe narazili na heroes centru a tys mi tvrdil, že na Sku nemá Conflux proti Bahnu šanci - a jak pěkně jsem ti to vyvrátil :) To, že Conflux má navrch zastávám už pěkně dlouhou dobu, ne od nějakýho podzimu 2008 :)