Já budu trošku stručnější Tomis :o) Podle mě kecáš :)) Není to jen o Fénixech, ty soutok dělaj přeprasený až "v poslední v řadě". Už jen rozjezd za ně je brutálně rychlej - mají Herousa s logistikou + všechny jednotky rychlý ( no dobře, možná water a earth ne ), ale na začátku jezdíš hlavně s vílama a s air, což jsou tak vyprasený jednotky, až bych brečel ( air, 2. lvl - 25 životů, STŘELEC!!! ), takže jezdíš jak ďábel a drtivou většinu toho co potkáš sprasíš bez větších problémů ( já se 150 vílama urubal 13 hyder, v druhým týdnu, za magika ). Taky bych ještě měl vyzdvihnout to jejich armageddon kombo - kdo jinej může házet armageddon a být na to imunní se 4 jednotkama? No podle mě jsou imba, sice né neporazitelní, to určitě ne, ale prostě mají navrch ( dobře, sice né ZAS TAK MOC, ale mají ;) ).
Btw. vzpomínám si na naši úplně první hru, kdy jsme na sebe narazili na heroes centru a tys mi tvrdil, že na Sku nemá Conflux proti Bahnu šanci - a jak pěkně jsem ti to vyvrátil :) To, že Conflux má navrch zastávám už pěkně dlouhou dobu, ne od nějakýho podzimu 2008 :)