a hlavne rychlosť boja na minimum :D
jj ale musi za nej hrat gaborn a mit shaktiho :-D :-D
podle mě troglodyt je jediný tvor na zemi, který dokáže zničit Chucka Norrise :-D
ani mi nehovor... to oni ani bless nepotrebuju... čo som hral s Cidom tak som len v nemom úžase sledoval čo stváral. A ešte keby mal bless :D no tak nepredstaviteľne
to lavino:já v tom boji použil jen mass bless, protože sem už neměl manu po utopii, rochách a zlatých golemech, člověk by nevěřil, co ten bless udělá s barbary :-))
Or1: tezsi je ale pobit s 50ti nagama 80 troglodýtů :o))
jj no však hej si ich ukuzlil k smrti :D
tak dávat s tvrzí v 5 týden 98 psychických chvilku trvá no :-) ale ztráta jen 7 vlků je potom třešnička na dortu jako odměna :-)) btw. nemusím mít jen troglodyty :-D
tak vis co jako ... ono pobit s 80 trogloditama 50 nag da docela zabrat :-)
no a mne napisal Gaborn teraz ked sme dohrávali že už bude mať rychlejšie boje :D a ja že tak či dame limit 1 minuta a on že to nie. Tak to toto bool problem. Heh ale mne sa zddalo že mu to aj tak nepomaha lebo niektore boje mal aj tak teraz dlhe. Ja som myslel že sa aj vyspim popri tom :D
aaa trefaaaa :-D :-D :-D my tam vsichni pukly smichy :-D
tak přiznám se no, dostali ste mě, do srazu sem hrál na základní nastavení :-D mě se líbilo dívat na detaily :-D
len mi nepovdz že on mal nastavenie pohybu hridinu a hlavne pohybu v boji jednotiek na úplne najpomalšie... to by som asi pukol hned :D
Oka :-) nastaveni hry ale vic nereknu protoze tohle je jen o tom uz kdo bude rychlejsi :-D
Protoze je to dylyna?:-D :-D
orine neblbni :-))
Ori potrebujeme nejake indície :D
hadanka stoleti... vite proc mel Gaborn(ted uz nebudou (snad) ) tak dlouhe tahy? ti co byli na srazu nesmeji odpovidat :-D
priraduju sa podla toho koľko hier si odohral. Čím viac odohráš tým večšia hodnosť. A začina to od najmenšej po največšiu takto: Lord Warlord Grand Lord Grand Warlord No aspon ja si to tak myslím. Ak je to zle tak ma pls opravte
Mě by zajímalo podle čeho se tady přiřazují ty "hodnosti" a taky jestli je víc Warlord, nebo Grand Lord :)