to Azgard:tak to já vím, že 5 letý dítě není chytřejší, jde o to, že nemá potřebný znalosti, my je sice máme, ale ne vždy hra je stejná. Jasný, vím co chci postavit dopředu, ale myslíš, že vždy na mapě je hodně peněz nebo surovin ;-) Každá hra je jiná, rozmýšlím kam pojedu, co potřebuju atd., musím to mít promyšlený do detailu, to během limitu moc nejde, když seš ve stresu, abys stihnul tah. Tak kupíš chyby a nemůžeš na vše najet, na co bys bez limitu v pohodě najel, protože by sis nerozestavil jednotky tak, jak potřebuješ, takže by tě neutrál díky tomu pěkně zmastil. S tím Tornadem bych se tady neochomítal, ten by si nikdy nedovolil na neutrály na co jezdíme my. On si radši počká na víc střelců nebo tak něco, jenže v důsledku je ta hra stejně dlouhá jako když ten limit není. Bez limitu třeba hra trvá 3 nebo 4 týdny, ale s limitem 1 minuty trvá 9plus, takže asi tak ;-)) Já mám větší požitek z toho, když zmastím 120 zlatých golemů s 15 jezdcema a 6 gryfama než abych na ně najel s 4 týdenní populací. A já hrát šachy umím, tak vím o čem mluvím. Na bojišti je to podobný. Jen tady máš jiný schopnosti figur. ;-)