Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar Afroman #199133 | 19. 8. 2009 | 20:54

Or1: gratulace sem rád že jsou lidi jako ty :-)

Kdyby se o to pokusili i ti první mohl chlapík zůstat na živu.

BTW: on neuměl plavat?

avatar Gaborn #199132 | 19. 8. 2009 | 13:42

to Azgard:já nemluvil o morálce, vždyt sem psal, že jen mají jiný schopnosti, morálka patří mezi ně ne ;-) a já během soupeřova tahu nejsem ve winech, ale přemýšlím co a jak udělat, jenže když soupeř udělá tah během 10 vteřin, tak to není moc dlouhá doba ;-)

avatar Or1 #199131 | 19. 8. 2009 | 13:07

http://www.mediafax.
cz/regiony/2913322-H
asici-z-Hradce-Kralo
ve-vytahli-z-rybniku
-utonuleho-muze ------ ze nevite kdo ho vytahl z vody :-)

jinak si jdu postezovat na ty CECHACKY... chlapik se potopil pod vodu a nekdo proste hej on se asi utopil.. nekdo zavolal tda hasice ty prijeli a 80 lidi na brehu cumi jak 4 mlady kluci se potapej na dno rybniku a snazej se pomoct ... nejlepe se jeste oprit o strom a tocit si to.. po 30 min jsme ho s kamosem nasli a vylovili.. samo pozde ze .. ono prohledavat 200metru ctverecnejch pod vodou v 5 ti lidech neni zrovna uspesne.. meli by se nad sebou lidi zamyslet..ze by jednou mohli bejt oni na dne

avatar DT.Azgard #199130 | 19. 8. 2009 | 12:46

Gaborn: Tak mi dej vedet az v sachach dostane souper moralku a bude hrat 2x ;)

2 min limit je podle me idealni. sice se daj delat vlacky, ale uz omezene. Say no to no limit ;)

Jinak souhlasim s tim co psal lavino, ze svuj tah si prece musim rozmejslet BEHEM souperova tahu a ne bejt ve woknech a kdyz dostanu tah tak teprv koukat co a kde.

avatar Gigiman #199129 | 19. 8. 2009 | 10:09

ja velmi nesuhlasim s no limit hrou/hry su zbytocne dlhe a ani nesuhlasim s limitom na 1 minutu/ nedostatok casu reagovat na zmenu alebo vyvoj podmienok na mape
-
zlata stredna cesta limit 2 alebo 3 minutky, dostatok casu na plan budovania hradu/ reakcia na prípadne tahy supera alebo reakcia na novoobjavene suroviny/zlato/artef
akty na mape.

- ale kazdemu daco ine vyhovuje takze je to len o tom ako sa dohodnu superi pred hrou :)

avatar Hannibal #199128 | 19. 8. 2009 | 9:59

Gaborn: Sorry, ale s tebou snad nikdy a v ničem nemůžu souhlasit... Hrát jeden tah 12 minut jen proto, že využíváš např. rychlosti kreatůr? Taková hra mě vuobec nezaujímá.

avatar Afroman #199127 | 19. 8. 2009 | 8:21

Gaborne opět s tebou musím souhlasit. Pěkně si to napsal. Jak tak koukám dělí se to tu do dvou skupin s limitem a bez něj. Já jsem pro: no limits tu hru si užiju a když chci rychlou dám si single na emku se 7 protivnikama v jednom týmu. Mé tahy nejsou nejrychlejší ale za to mám dobrý průměr her a výher (kdyby mě to nekazil Kekel tak skoro 100%)

avatar Gaborn #199126 | 19. 8. 2009 | 0:42

to lavino:když u toho nechceš zabít celý den, tak to nehraj, tomu fakt nerozumím, pro tebe a spol. je lepší hru osekat (limit, bez vláčků, bez toho a toho), abyste to stihnuli za 1 hodinu, ale máte z toho ho..., to je fakt přístup, to si můžeš zahrát single a máš to skoro stejný, protože rychlý tah rovná se stejný tah, nic nečekanýho na tebe soupeř nepřichystá, protože na to nemá čas, to samý dělá pc.

avatar Gaborn #199125 | 19. 8. 2009 | 0:32

to Azgard:tak to já vím, že 5 letý dítě není chytřejší, jde o to, že nemá potřebný znalosti, my je sice máme, ale ne vždy hra je stejná. Jasný, vím co chci postavit dopředu, ale myslíš, že vždy na mapě je hodně peněz nebo surovin ;-) Každá hra je jiná, rozmýšlím kam pojedu, co potřebuju atd., musím to mít promyšlený do detailu, to během limitu moc nejde, když seš ve stresu, abys stihnul tah. Tak kupíš chyby a nemůžeš na vše najet, na co bys bez limitu v pohodě najel, protože by sis nerozestavil jednotky tak, jak potřebuješ, takže by tě neutrál díky tomu pěkně zmastil. S tím Tornadem bych se tady neochomítal, ten by si nikdy nedovolil na neutrály na co jezdíme my. On si radši počká na víc střelců nebo tak něco, jenže v důsledku je ta hra stejně dlouhá jako když ten limit není. Bez limitu třeba hra trvá 3 nebo 4 týdny, ale s limitem 1 minuty trvá 9plus, takže asi tak ;-)) Já mám větší požitek z toho, když zmastím 120 zlatých golemů s 15 jezdcema a 6 gryfama než abych na ně najel s 4 týdenní populací. A já hrát šachy umím, tak vím o čem mluvím. Na bojišti je to podobný. Jen tady máš jiný schopnosti figur. ;-)

avatar CD lavino #199124 | 18. 8. 2009 | 23:49

Vieš čo Gaborn, keby Tornádo robil veľa chýb tak by nebol tam kde je. Ja som dneska s ním o to písal a zhodli sme sa. Proste Rozmyšlanie dalšieho ťahu by si mal vtedy ked je súper na ťahu. A, že ked si fakt dobrý hráč tak si namakaný a heroes by si mal ovládať tak by ti nemalo robiť problémy pri tom rozmýšlať 10 minut čo asi bude lepšie.

Trochu sa tu zamyslite hráči ktorí majú hodinové ťahy. Nechcem tu písať nicky aby som niekoho neurazil ale fakt sú tu aj taký. Nie je umenie zabiť celý den (5-7 hodin) jednou hrou. To si myslím, že tak môžu hrať amatéri!!!

avatar DT.Azgard #199123 | 18. 8. 2009 | 21:11

teda Gaborne, co ty to meles to je hruza. Myslet dyl =/= myslet lip. Je podle tebe 5 lety dite chytrejsi, protoze mysli dyl kolik je 3+4?
To, ze nekomu trva analyza situace a nasledny reseni jen par vterin, neznamena, ze situaci posoudi lip nebo hur nez ten, kdo nad tim blouma minuty prece.
Nejak se mi nechce verit, ze tady kdokoli z lidi do tyhle diskuze prispivajici, nema rozmyslenej build na x dni dopredu od prvniho dne.
A prirovnavat heroes k sachum je vrchol, asi si sachy nikdy nehral.

avatar Gaborn #199122 | 17. 8. 2009 | 23:37

to lavino:Heroes 3 je tahová strategie, to znamená, že se dělají tahy, vem si příklad ze šachů, tam taky přemýšlí nad tahem dlouho ;-) myslí dopředu, čím víc tahů dopředu myslíš, tím si lepší hráč ;-))
Prostě to ber tak, že lepší hráči nad tím myslí déle, protože myslí dopředu, co postaví v kolikátý den atd. kam pojedou za týden atd, prostě to není jen tak, pokud chceš být nejlepší ;-))
Tornado hraje Heroes 3 na způsob bleskových šachů, což není ono ;-)) Proč myslíš, že sou slavnější hráči normálního šachu než bleskovýho :-)) ,protože v bleskovým šachu děláš více chyb.

avatar CD lavino #199121 | 16. 8. 2009 | 12:45

Kekel, hej a je potom lepšie mať 10 - 15 minútove ťahy? Dobre tak berme to že nedáme limit 1 minutu ale že dame unlimited. Tak nechápem ako je možné že 1. týžden hry trvá niekedy aj skoro trištvrte hodinu. Však čo tam toľko potom rozmýšlate a vymýšlate. Máš max. 3 hrdinov,(aj keby si mal 4-roch) tak neni možne take dlhe ťahy! Nechapem tomu fakt.

Ok to s Tornádom ešte trochu beriem lebo viem že jeho zápasy boli s hráčmi slabšími a priemernými v tabuľke a s hráčmi napr. z top 5 nič moc (neviem koľko ich mal).

avatar Tomis #199120 | 15. 8. 2009 | 18:40

Zitra jedu na 14 dni na dovolenou, takze preju vsem paranum prima zbytek srpna a cau v zari! ;)

avatar KekelZpekel #199119 | 15. 8. 2009 | 14:27

On ten turnaj jeste "zije"?:o)

avatar Tomis #199118 | 15. 8. 2009 | 13:03

Tak už ho vyhlaš ať je od toho pokoj :D Příště to bude lepší...

avatar Gaborn #199117 | 15. 8. 2009 | 12:45

Já se na to nevybodnul, ale hráči ;-)) Já sem prostě nechtěl dělat kontumace, chtěl sem mít kompletní turnaj. Jenže lidi tomu nerozumněli a kašlali na to. Hlavně že ti, kteří nakonec neodehráli ani jednu hru, mi před turnajem psali, že chtějí být v turnaji, jak se těší a ty hry zvládnou jako nic. Proč bych jim nevěřil, když do tý doby hráli často. Prostě nějaký lidi se od začátku turnaje v lize už neukázali, fakt tomu nerozumím. Z ničeho nic se na vše vybodnout. Tím pádem mi to tak znechutili, že teď se mi ten turnaj nechce dodělávat a radši vyhlásím konec ;-))

avatar Tomis #199116 | 14. 8. 2009 | 21:25

No to asi ne :-) Ono jde totiz jeste o to, ze organizator turnaje se musi starat i o prislusne stranky a udrzovat je aktualni, a tohle delal Gaborn sam. (predtim nez se na to vybodnul)

avatar Or1 #199115 | 13. 8. 2009 | 11:18

tak ja si pristi turnaj vezmu na starost :-) , ale vse co reknu pro me udelas ok?

avatar Or1 #199114 | 13. 8. 2009 | 11:11

tak proste brat jen lidi u kterych vidis ze to myslej vazne