Přihlášení

trvalé přihlášení

Založit nový účet

Vlákna

Výzvy     Shánění hráčů na hru
Pokec     Tlachání o čemkoliv
Spory     Řešení sporů zejména kolem dodržování pravidel
Web     Návrhy, komentáře, hlášení bugů
Srazy     Organizace real-life srazů
Turnaje     Diskuze k turnajům
Oznámení     Oficiální sdělení admina

Pokec

avatar CD lavino #199153 | 22. 8. 2009 | 14:56

No ja som chcel ísť na zraz lenže vieš zo Slovenska je to dosť daleko a ani neviem kde ste to boli. Česko moc nepoznám tak ani neviem či by som sa tam vôbec dostal.

avatar KekelZpekel #199152 | 22. 8. 2009 | 14:56

Lavino: nehodlam se o tom s tebou dal prit. Proste to tak je a jestli chces vedet proc, dojed nekdy na sraz, kde uvidis ze to lidi fakt nezdrzujou ( az na vyjimku pana Gaborna, kterej to ma zaply na nejpomalejc a jeste u toho dela "ťapyťap" :-) )

avatar CD lavino #199151 | 22. 8. 2009 | 14:56

No ano ale ked ma niekto priemerný ťah 10 minut. A to v prvom týždni 5 minutový a to nehrá za Nekropolis aby nestratil žiadne a získal najviac tak to sa mi zda až moc divne a preto by som takú hru nehral. Však čo tak dlho môžeš robiť v prvom týždni? Pohnem s dvoma (troma, max. štyrma hrdinami) a postavím budovu (čo samozrejme by si mal mať premyslené popri tom ako hýbeš s hrdinami), čiže prvý týžden ubehne ani nevieš ako, nie že prvý týžden trva 45 minut a viac.

avatar KekelZpekel #199150 | 22. 8. 2009 | 14:56

No mily Lavino, myslim, ze at se zeptas kohokoliv, tak ti rekne, ze moje prvni misto je mi u prdele. A tim na urovni jsem nepoukazoval na umisteni v tabulce - hracem na urovni jsem myslel jednak nekoho, kdo umi, ale taky nekoho kdo je rozumnej, nema debilni kecy ve hre a nema debilni kecy po hre resp. nema debilni kecy, kdyz mi to trva dyl. Do teto "urovne" zapadaji i hraci ze spodu zebricku. Ale nekteri horsi hraci at se na me klidne zlobi a mysli si, ze jsem namyslenej kreten, ale nebudu s nima hrat match, ve kterym mam dojem, ze hraju proti PC - na herousy mam tedka chut jednou za cas, tak si chci DOBRE zahrat ( pro nektere: to neznamena, ze musim vyhrat ).
A tim, ze mam shanet hrace po ICQ mi nerikas zadnou novinku, jen nikdo vhodnej nebyl online, tak jsem si rikal, ze si to tu pak nekdo precte, coz se i stalo...

avatar Vik #199149 | 22. 8. 2009 | 14:56

To Kekel: rád zahraju, s Tebou vždycky :) ale viděl bych to až tak za týden +/-, mám nějáké dohrávky a příští týden dost našlapanej, takže tak tak budu stíhat a navíc jedu out... takže za týden očekávej klepec :P už se tam sluníš moc dlouho :)

avatar Gaborn #199148 | 22. 8. 2009 | 14:29

to lavino:jestli v první týden nebojuješ, tak to je tvoje chyba, ale v 1 týden sou boje nejdůležitější ;-)) od toho se vyvíjí většinou celá hra, pokud nejsou na mapě utopie, který dokážou dost zvrátit hru ;-))

avatar Afroman #199147 | 22. 8. 2009 | 1:50

Tornádo: Harris je pro mě i pro Oriho a nejspíš i další... ztracená eistence jako ja s ním mám jasnou výru kde jsme odehráli 20 kol a schází mě 2 kola do konce hry. Vyjel jsem na něj když byl mimo město (díky kartografu jsem to viděl) a on jak poznal že se nevrátí a já mu vemu jeho hrad, napsal - hele dáme save. Pak týden klid a poté mi začal nadávat na ICQ :-D

avatar Afroman #199146 | 22. 8. 2009 | 1:32

NIC!! NIKDY!! NEBUDE!!!!!... btw mate všichni pravdu jen si nedokážete porozumět ...

avatar Dravec #199145 | 21. 8. 2009 | 22:34

hojas! Tak pokaď já vím tak červený má výhodu jen když rohne komukoliv hrad první den v týdnu (získá celý vrh pro sebe)

avatar Gaborn #199144 | 21. 8. 2009 | 20:22

to ORI:teď už to mám nastavený od tebe, tak neboj :-)) a ten limit je jen pro znervoznění, když ho nemám, tak sem rychlejší ;-)) když limit je, tak potom přemýšlím v boji, co udělat až skončí :-))

avatar CD lavino #199143 | 21. 8. 2009 | 20:19

1 minuta je celkom fajn. Aj ked rozdeluješ army. Však heroes maš už tak nacvičený a nahraný že to musíš stíhať. Nechapem fakt tomu. Ale ako som už písal kašlem na túto tému.

avatar Tornádo #199142 | 21. 8. 2009 | 15:57

:DDD To mi připomělo mou poslední hru bez limitu, jak jsem hrál před lety s Harrisem. Začal zrovna druhý měsíc a hra vypada dost zajímavě a bavila...v tom mi při jeho tahu říká na skype, že at chvilku počkám, že si jen skočí naproti do zapoměnky pro lahváče...že bude do 10min z5. Tak jsem vypl hovor a šel si dělat jídlo. Čekám a čekám, uběhla hodina a on furt nikde. Po 3hodinách, které jsem strávil opětovným čučením na první díl Pána Prstenů, jsem přepl do hry, zda už tam konečně neni, ale ani prd...mobil nebral atd. Vyjel jsem a začal jsem hrát tehdá s neznámým Afromanem. Uběhl víkend a začlo pondělí, já se vrátil ze školy v 16h a najednou se přihlásil Harris a píše že už je tu :DDDD

avatar Or1 #199141 | 21. 8. 2009 | 15:41

jo presne tak gaborne !!! a nastav si zase animace na nejpomalejsi... at ta hra ma trochu grady ne? ... a vubec bez limitu best... to si clovek alespon muze jit kopnout do balonu.. vklidu se najist ... vsak souper pocka...... fakt bych dal.. a tah bych prokladal nakym videjkem... kdo si chce semnou dat NO LIMIT? :-D

avatar Gaborn #199140 | 21. 8. 2009 | 12:28

to Tornado:tak to je jasný, že to děláš rychleji, já to dělám taky rychleji, jenže 1 minuta je hodně málo z toho důvodu, že si nemůžu rozdělovat jednotky tak, abych sejmul neutrály ;-) a když to musím dělat před každým bojem, tak to prostě trvá no, kdyby to nebylo potřeba, tak to nedělám ;-) to trvá nejdíl a potom samozřejmě samotný boje, někdy prostě to trvá, než neutrály umlátíš :-) jak sem psal níže, nebudu kvůli tobě čekat 2 týdny na to, až budu mít takovou sílu, že to nebudu muset rozdělovat, protože takhle bych nepostavil nějaký budovy hned :-) toť vše ;-)

avatar Tornádo #199139 | 21. 8. 2009 | 11:59

to afro: díky za pochopení, jinak Lavino, Nightwright, Haklbery i Jess
Gaborn: mě teda bohatě stačí se rozmýšlet během soupeřova tahu (1min tah na hýbání s herama to je až moc času. ... 30sek max strávíš stavěním a pohybem a dalších 30 máš na rozdělení, přendavání army či blbnutí v tržišti), pokud ještě vemu v úvahu, že soupeř bojuje, tak mi to dá zase nějaké minuty k dobru. Ale určitě není normální mít průměrný tah 10min, podle mě tak 3min. Člověk by řekl, že za ty roky hraní by ti měli všechny situace přijít předvídatelné a zkušenosti ze všech těch her pomohli k tomu, aby ti minuta měla stačit bohatě. Tak je to tomu snad všude a ve všem, at budeš dělat cokoliv, tak čím déle to děláš, tím zkušenější jsi a pochopitelně rychleji to zvládáš.
Sám si řekl, že čím víc tahů dopředu vymyslíš, tím lepší jsi hráč ne? :D
bla bla a zpátky k letní meditaci a hraní 4her :)

avatar Or1 #199138 | 21. 8. 2009 | 11:10

preci lavino ne? :-D

avatar Afroman #199137 | 21. 8. 2009 | 6:14

Možná toto je i ten důvod proč Tornádo hrál pouze s v pořadí nižšíma hráči. Protože v top 10 snad není nikdo kdo by hral na 1 minutu

avatar CD lavino #199136 | 20. 8. 2009 | 22:23

Ale chodte všetci do viete čoho. NO LIMIT je totálna kravina. Mne je jedno ako hráte. Proste ja budem asi hrávať iba s tými ľudmi o ktorých viem že ta hra nebude trvať celý den. Limit 1 minuta je tak fajn ale niekedy aj ja nestiham a potom nadavam. Ale to len kôli tomu hravam tak lebo nemám rad vláčiky.

A iba mimochodom ja Heroes neobmedzujem, ja nemam žiadne pravidla, akurat artefakt Kridla "Angels wings" . Inak povolujem aj Diplomaciu aj Gral. Čiže tu nepíšte že vyhadzujem to a to, takže tak. Hram na všetko len tie kridla a ten limit, Ale pokial viem o súperovi že hrá rychlo tak v pohode hrám aj na limit 2 minuty.

Tak to je odomna asi všetko k tejto debate.
Asi si napíšem podmienky hry do profilu a hráčov s ktorými sa nebude dať dohodúť na nich tak nebudem hrať.

avatar Afroman #199135 | 20. 8. 2009 | 6:48

Jo jo ja psal orimu že kdyby ten co to viděl první začal jednat a další mu pomohli tak chlapík mohl žít. Do 5 minut když se dostane ven je to v pohodě, po 5 min. pak rozhodují sekundy

avatar Vik #199134 | 19. 8. 2009 | 21:16

Ještě pro upřesnění... my jsme přes půl rybníku až na ostrůvek doplavali, abychom zjistili co se děje a okamžitě jsme šli pomoct, jenže česká nátura se projevila jak nejvíc mohla a jak říká Or1, obsypanej celej břeh lidma a co ? ČUMÍÍMEE žejooo... :( ten chlapík mohl přežít, ale co naděláme, tohle se už změnit nedá...

To Afro: Bylo mu 44 a byl údajně ožralej... fakt v jednu chvíli jsem byl vážně víc nasranej, když jsem koukal na břeh.....