Neni v complete nejake nastaveni, aby se dalo hrat pres hamachi ? Dal jsem Heores 3 i Hamachi do vyjimek firewallu i kdyz jsem firewall vypnul a stejne me to pres hamachi nechtelo pustit... Dik
Jak - smazala? Dyť v tabulce normálně jsi, na 80. místě - nevim co se ti nelíbí.
Bůh: si odepsanej, frajere, si jak vcerejsi den, lonskej snih! Proste uz nejsi!!! :-P
No ktorá asi ??? Tipni si :D jasne že Tomis(ka).
Jaka cubka mne smazala z tabulek???:)
No ono to stejne nikdy neni cisty random, protoze origos heores generator vybira z nejakych 30-40 templates defaultnich vzdycky na jednu hru. Z toho vetsina je dost nevyrovnanych...
Vetsinou se hraje cisty random bez template. Přesně tak ale pokud má někdo templates tak si s nim rad zaghraju pokud budu vedet dopredu co to je za templates. pro Or1iho: Templates = vyrovnana mapa prostě je to vylepšení generátoru ;-)
Jebus :D to je asi, že ta mapa s tebou vyjebe :D
a ja nevim o cem tu mluvite :-D
Vetsinou se hraje cisty random bez template.
já jsem vždy rád hrál balance a jebus
Zdar lidi, chtel jsem se jenom zeptat na jakym random "template" se hraje vetsinou ? Original 3DO, nebo nejake Jebus Cross, Balance, atd.. Tnx :)
Zkoušim to na Afra ted pane, tak uvidíme:-)
tak se mi to líbí alexi, tak bys mohl sejmout ty přede mnou tedka :D ty za mnou mi tolik nevadí :D
Tak když jsi mi tak krásně vlezl do rány, tak co naděláš :D
no, finalovou hru vyhral ve druhy tyden den 2, takze bych moc o klepani nemluvil.
to Kekel: jj vyklepal :D to Lavino: neboj dáme :)
Heh Tornado to tam asi vyhra, škoda že s ním nebudem môcť zahrať lebo som hned na začiatku dostal kontomačne s Corwinom kôli tomu že som bol zaneprázdnený a nemal čas na hru :-)
Hele, jak vlastne pokracuje Kazuv turnaj? Uz vas tam Tornado vyklepal?:)
Souhlasim - nic proti novackum, ale radsi se jim vyhybam :D